Mihin muuhun HPA® Lanoliinia voi käyttää? - Lansinoh

Mihin muuhun HPA® Lanoliinia voi käyttää?

Kuulemme usein kuinka erinomaista HPA® Lanoliini on aroille ja haavautuneille nänneille. Kun imetys on lopussa ja sinulla on tätä  ‘ihmevoidetta’ jäljellä, mihin muuhun sitä voisi käyttää?

Äidille

Huulivoide

Lanoliinia on käytetty jo vuosikymmeniä ihon kosteutukseen. Sitä on käytetty myös kosmetiikassa lukuisia vuosia ja sillä saa todella pehmeät ja kosteutetut huulet.

Kuivat kantapäät

Olet ehkä työnnellyt pienokaistasi vaunuissa useita kilometrejä. Huolehdi kuivista kantapäistäsi lisäämällä HPA® Lanoliinia ennen nukkumaanmenoa ja anna ‘ihmevoiteen’ vaikuttaa yön yli. Aamulla kantapääsi ovat uskomattoman pehmeät.

Kuivat kynsinauhat

Jos kynsienhoitorutiinit ovat jääneet vähemmälle huomiolle , HPA® Lanoliini pehmentää kynsinauhat, kynnet on helpompi hoitaa tämän jälkeen.

Kulmakarvavoide

Sinun ei tarvitse käyttää euroja kulmakarvavoiteeseen. Säästä meikkikuluissa ja kokeile  HPA® Lanoliinia silottamaan kulmakarvat upeasti paikoilleen.

 

Isälle

Tässä isälle muutamia HPA® Lanoliinin hyviä käyttökohteita, jotka sopivat myös reissuun lähdettäessä.

Auringonpolttamat

Olemme huomanneet että isät tarvitsevat useammin muistutusta aurinkovoiteen käyttöön. Jos iho kuitenkin palaa, on sinulla tuote; Lansinoh lanoliini parantaa ja helpottaa kipua ja tarvitset vain ohuen kerroksen voidetta. Pahaan auringonpolttamaan kysy apua terveydenhuollon ammattilaiselta tai apteekista.

Parranajohaavat

Monet käyttävät aftershave’a parranajohaavoihin. Pistelevältä kivulta voi välttyä lisäämällä pienen määrän lanoliinia haavaan.

Flunssa ja punainen nenä

Jos puolisosi kärsii miesflunssasta ja nenä on niistämisestä kipeä, pieni määrä HPA® Lanoliinia suojaa ja parantaa.

Hankaumat

Urheillessa hankaumat ovat yleisiä, HPA® Lanoliini nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua välittömästi.

 

Vauvalle

Vauvan imuote imetyksessä  on yksi suurimmista syistä aloittaa HPA® Lanoliinin käyttö. Yksi voiteen parhaista ominaisuuksista on se, ettei sitä tarvitse poistaa ennen imetystä. Voiteelle on muitakin hyviä käyttökohteita vauvanhoidossa.

Vaippaihottuma

HPA® Lanoliini on valmistettu yhdestä raaka-aineesta, joten tiedät varmasti mitä vauvasi ihoon menee.

Punoittava ihottuma

Hampaiden puhkeamisen huomaa yleensä jo paljon ennen hampaan puhkeamista, kuolan eritys voi aiheuttaa ihottumaa leukaan, kaulaan ja rintaan. HPA® Lanoliini auttaa suojaamaan ja parantamaan näitä alueita.

Karheat polvet

HPA® Lanoliini voi auttaa suojaamaan ja parantamaan pienet ihovauriot. Suurempiin haavereihin, ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.

 

Teini-ikäisille

Teini-ikäisillä on omat haasteensa. Tiesitkö, että  HPA® Lanoliinia voi käyttää joihinkin ihan tavallisiin teini-ikäisten iho-ongelmiin?

Akne

Akne on yksi suurimpia puberteetin haasteita. HPA® Lanoliini tuo kosteutta akneiholle, antaa ihon hengittää eikä kuivata.

Kuiva iho

Kuiva iho on yleinen ongelma hormonitoiminnan muutoksissa (myös raskauden aikana!). Kosteuttavien ominaisuuksien ansiosta HPA® Lanoliinia voi käyttää samaan tapaan kuin kuivan ihon voidetta.

Huomioithan, että Lansinoh ei ole suorittanut virallisia tutkimuksia ylläoleviin käyttötarkoituksiin. Jos sinua huolestuttaa käyttö, olethan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen käytön aloitusta.