Tuotteet

Hoito

Lansinoh® UUTTA Pestävät liivinsuojat

Lansinoh Pestävät Liivinsuojat ovat ultraimukykyiset, superpehmeät ja vuotamattomat pesusta pesuun. Pisaranmallinen ja muotoiltu liivinsuoja asettuu hyvin... lue lisää »

Lansinoh® UUSI Maidonkerääjä/Rintapumppu

Ota talteen jokainen pisara arvokasta äidinmaitoa Lansinoh Maidonkerääjällä. Kevyt ja kannettava, mahtuu hyvin käsilaukkuun ja kulkee... lue lisää »

Lansinoh® UUSI Imetystyyny

Lansinoh Imetystyyny tukee miellyttävästi sekä vauvaa että äitiä. Imetystyyny auttaa äitä tukemaan vauva luonnollisesti rinnalle niin... lue lisää »

Lansinoh® RINTAKUMIT

Auttaa jatkamaan imetystä alkuhaasteista huolimatta. Lansinoh ® Rintakumi on tehokas apuväline auttamaan vauvaa saamaan rinnanpäästä... lue lisää »

Lansinoh® LIIVINSUOJAT

Uudet Lansinoh® STAY DRY LIIVINSUOJAT, joissa BLUE LOCK™ teknologia. Liivinsuoja imee 20 x painonsa verran... lue lisää »

Lansinoh® THERAPEARL® 3-in-1 RINTOJEN HOITOTYYNYT

Lansinoh® THERA°PEARL®  kuuma-/ kylmäterapiatyyny on edistyksellinen ratkaisu imetyksen tavallisimpiin haasteisiin. Lansinoh® THERAPEARL® nopeuttaa maidontuloa ja helpottaa... lue lisää »

Lansinoh® NÄNNINKOHOTTAJA

Apuväline, jolla nännin saa väliaikaisesti ulos niin että vauvan on helpompi saada imuote rinnasta ... lue lisää »

Lansinoh® PUHDISTUSPYYHKEET

Silkinpehmeät, hypoallergeeniset puhdistuspyyhkeet suojaavat vauvasi ihon. ... lue lisää »

Lansinoh® NÄNNIVOIDE HPA® LANOLIINI

Palkittu Lansinoh® nännivoide HPA® LANOLIINI, 100 % puhdas luonnontuote on jo yli 30 vuoden ajan... lue lisää »

Pumppaaminen

UUSI Compact Single SÄHKÖKÄYTTÖINEN RINTAPUMPPU

Lansinoh Compact Single Rintapumppu on tehopakkaus pienestä koostaan ja keveydestään huolimatta. Pumppu on helppo sujauttaa... lue lisää »

Lansinoh® 2 in 1 SÄHKÖKÄYTTÖINEN RINTAPUMPPU

Tuplapumpulla enemmän maitoa vähemmässä ajassa. Voidaan käyttää yhtä tai kahta pumppua tarpeen mukaan. Tehokas ja hiljainen... lue lisää »

Lansinoh® KÄSIKÄYTTÖINEN RINTAPUMPPU

Lansinoh Käsikäyttöisellä Rintapumpulla lypsäminen on helppoa ja tehokasta. ComfortFit rintasuppilo nopeuttaa maidoneritystä ja EasyExpress kädensija... lue lisää »

Lansinoh® Single SÄHKÖKÄYTTÖINEN RINTAPUMPPU

Single Sähkökäyttöinen Rintapumppumme on suunniteltu jäljittelemään vauvan luontaista imuliikettä, joten pumppaus on miellyttävää ja tehokasta     ... lue lisää »

Säilytys

Lansinoh® ÄIDINMAIDON SÄILYTYSPULLOT

Suunniteltu säilyttämään äidinmaito turvallisesti pitkään.   ... lue lisää »

Lansinoh® ÄIDINMAIDON SÄILYTYSPUSSIT

Uudet Lansinoh® ÄIDINMAIDON SÄILYTYSPUSSIT ovat ihanteelliset äidinmaidon säilytykseen ja pakastamiseen. Pusseissa on vuotamaton tuplasuljin ja reunat on tuplavahvistettu. Pussit ovat steriloituja... lue lisää »

Ruokinta

Lansinoh® NaturalWave® TUTTIPULLON TUTTI

Lansinoh NaturalWave® Tutti on suunniteltu imetyksen tueksi. ... lue lisää »

Lansinoh® NaturalWave® TUTTIPULLOT

Äidinmaidolle suunniteltu tuttipullo on suunniteltu imetyksen tueksi. Pullot saatavilla nyt myös lasisena !   ... lue lisää »